Sportovní potřeby a oblečení pro amatéry i profesionály

Salming RECOIL WARRIOR M Pánská běžecká obuv, tmavě zelená, velikost 42 2/3

Velmi oblíbený kousek Salming RECOIL WARRIOR M Pánská běžecká obuv, tmavě zelená, velikost 42 2/3 od kvalitního výrobce Salming dostanete v naší internetové nabídce až neuvěřitelně levně. Na našich stránkách za 1 999 Kč.
EAN: 7333049147409
Salming RECOIL WARRIOR M Pánská běžecká obuv
Ověřit dostupnost
1 999 3 699 Kč Sleva -45%

Pánská běžecká obuv Salming RECOIL WARRIOR M si ze svých předchůdců bere to nejlepší a přichází s inovací, která potěší především ty, kterým Greyhoundy na první dobrou nesedly. Těšit se tak můžete zejména na perfektně fungující tlumení tvořené prémiovou pěnou Recoil, které nabízí velkorysou míru pohodlí při skvělé návratnosti energie v každém kroku a zachování ideální stability. Zároveň si Warriory udrželi i na objemovku překvapivou svižnost.
Nijak nezměněná zůstala i samotná podrážka bot, kde je opět použita varianta XS TREK od italského výrobce Vibram. Ta je vyrobena z extra odolné pryžové směsi s vynikajícím gripem za sucha i za mokra a zaručuje prakticky neomezený náběh kilometrů bez známek opotřebení.
Ke zmiňovaným inovacím došlo v oblasti svršku modelu Recoil Warrior. Ten nově z velké části tvoří žakárový úplet v kombinaci s několika stabilizačními TPU prvky. Oproti svým předchůdcům tak model Recoil Warrior nabízí mnohem vyšší pohodlí, které ucítíte už při prvním obutí a oceníte od prvního až do posledního kroku vašeho běhu.