Sportovní potřeby a oblečení pro amatéry i profesionály

Eleven BRUNO HARD W Dámské cyklistické kalhoty s laclem, černá, velikost S

Hodně povedený výrobek Eleven BRUNO HARD W Dámské cyklistické kalhoty s laclem, černá, velikost S od našeho výrobce Eleven lze nakoupit tady napořád výhodně! Aktuálně za super cenu 1 499 Kč.
Eleven BRUNO HARD W Dámské cyklistické kalhoty

Dámské cyklistické kalhoty s laclem BRUNO HARD W od značky Eleven v designu HARD SPORT. Kalhoty jsou vyrobeny z materiálu Shield Endurance.

Jedná se o pevnější sublimovatelný elastický úplet s UV filtrem 50+ a vyšší odolností proti oděru. Má vysokou hustotu, kompaktní strukturu, vysokou krycí schopnost a vynikající prodyšnost. Využívá technologii MITI Tech power vytvořenou pro výrobu elastických úpletů se zvýšenou kompresí. Vyšší kompresní vlastnost úpletu napomáhá oddalovat únavu při sportu.

Vložka T.M.F. Active woman 3D – nejvíce používaná třívrstvá dámská výstelka. Hlavní rysy: vysoce kvalitní funkční materiály, kvalitní hutná pěna, úplně bez švů, anatomický tvar a elastičnost zajištující pohodlný pohyb, dobře saje a odvádí pot, je lehce vypratelná a rychloschnoucí.


Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /data/2/2/227584e5-3ae6-49db-bd98-dd33fcf2fecc/zrcadlosportu.cz/web/wp-content/themes/ipin/single.php on line 245

Warning: Attempt to read property "name" on null in /data/2/2/227584e5-3ae6-49db-bd98-dd33fcf2fecc/zrcadlosportu.cz/web/wp-content/themes/ipin/single.php on line 245
Více z nabídky od Sportisimo